Vi simmar för barncancerfonden & deltar 26/9 i Swim of hope - Sponsra varfritt belopp du också !!! Klicka här för mer information om hur du kan bidra !!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Harnäs-Skutskär Simsällskap

Är du eller ert företag intresserade av att sponsra vår förening ?

Harnäs Skutskär simsällskap är en simklubb som funnits sedan 1921.

Klubben har ett populärt utomhusbad som är öppet sommartid och bedrivs av simmare, ledare, föräldrar samt ideellt arbetande personer. Badet invigdes 1955 och har sedan dess drivits av klubben. HSS bedriver träning och tävlingsverksamhet för ca 300 barn och ungdomar på Fjärran höjder badet i Gävle. Väldigt många av dessa ungdomar reser Sverige runt för att träna/tävla med och mot andra klubbar. Skulle ni vilja vara med och bidra till att hjälpa dessa ungdomar med deras idrottande skulle vi bli enormt tacksamma.

 

Genom att teckna avtal om reklamplats i Fjärran Höjderbadet eller på annat sätt sponsra vår förening stödjer Ni Harnäs Skutskär Simsällskaps ungdomsverksamhet.

Syftet med vår ungdomsverksamhet är att ge barn och ungdom i vår region en möjlighet att

utveckla simkunnigheten och att skapa trygghet och grupptillhörighet.

HSS transporterar barn och ungdom till och från tävlingar och läger med egen stor buss.

Verksamheten är i huvudsak beroende av ideella insatser. Lokala företag har genom sponsring

eller med andra former av stöd alltid utgjort en viktig del för föreningens ekonomi.


Här kommer några exempel på hur ni kan sponsra vår ungdomsverksamhet:

1 )  Du kan teckna ett sponsoravtal och få en reklamskylt uppsatt på väggen vid simhallen på fjärranhöjder i Gävle.  Obs !  Klicka här för att se sponsoravtalet

 

2 )  Du kan även sponsra oss och få en skylt uppsatt på vår egen badplats Harnäsbadet. 


       Då kan du välja mellan olika prisklasser mm - Klicka här för med information 

 

3 ) Kontakta oss för fler alternativ för sponsring, kanske har ni själv en bra ide ? 

 

Kontakta oss gärna för frågor kring detta kansli@hss.nu  /  Kontaktperson : Pernilla  - kanslist HSS

 
Sponsorer sökes DM / JDM
2023-09-11 10:55

 

För att vi ska kunna erbjuda våra simmare att vara med och tävla på hemmaplan och i vårt närområde krävs det finansiering. När vi arrangerar tävlingar på hemmaplan har vi en del omkostnader som hyra av bassäng, mat till funktionärer, inhyrd datasupport, tävlingsutrustning m.m. Även om det till största del är ideella krafter som jobbar och att vi får in startavgifter så täcker det inte våra omkostnader och helst hade det varit önskvärt med ett överskott. Detta överskott går direkt till vår ungdomsverksamhet och gör att vi även kan åka på tävlingar som arrangeras i närområdet.

Vi söker därför sponsorer som tycker att simning och vår ungdomsverksamhet i Harnäs Skutskär SS är något att satsa på. Varje bidrag är bra stort som litet från privatpersoner eller företag allt tas tacksamt emot.

 

Anmälan sponsring DM/JDM i simning 21-22:a okt 2023

 

 

Mvh HSS sponsorkommitte 

 

 

💕 Swim of hope 2023 💕
2023-09-01 13:08

 

Vi kommer som vanligt att arrangera ”Swim of hope” och i år blir det den 26/9
på ordinarie träningstider.

 

Stöd Harnäs Skutskärs SS och Barncancerfonden.

Sponsra våra simmare i kampen för livet.

Idag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av forskningsprojekt inom barncancer i Sverige. Forskning som sker utan bidrag från stat, landsting eller kommuner. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra avtryck.

Sponsorsimmet Swim of Hope är ett sätt för Harnäs Skutskärs SS att knyta kontakt med företag och privatpersoner som vill hjälpa oss att utvecklas och stärka simningen i Gävle. Pengarna vi får in hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Genom att hjälpa Harnäs Skutskärs SS hjälper ni hundratals ungdomar att bli ännu duktigare simmare.

I Swim of Hope sponsrar du som företagare eller privatperson en simmare med valfri summa per meter som denne hinner simma under en timmes tid, alternativt med ett fast belopp. Av de in simmade pengarna går hälften till Barncancerfonden och hälften till Harnäs Skutskärs SS.

 

Är du intresserad av att vara med och sponsra ? hör av dig till oss : kanli@hss.nu 

 

 

 
Våra sponsorer
Samarbetspartners