SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Harnäs-Skutskär Simsällskap

FINA Poängtabell
Grattis Matilda & Aston - HSS bästa fina poäng 2020

Här ligger poängtabellen som ligger till grund för poängen man får beroende på sin tid
på tävlingar där FINA poäng tillämpas :   https://www.fina.org/swimming/points

Info om resultatrapportering  
Rapportering av resultat till databasen Octo Statistik

Resultat från sanktionerade tävlingar av Svenska Simförbundet, sänds endast i lenex-fil (.lef) till results@svensksimidrott.se för inläsning i databasen Octo Statistik. Uppnås resultat motsvarande internationell ranking, så sparas också resultaten med mellantider och FINA-poängen i pdf-fil som sänds tillsammans med lenex-filen. För juniorer uppnås internationell ranking vid resultat motsvarande minst 650 FINA-poäng och för seniorer vid minst 750 FINA-poäng.

Sänds felfri resultatfil under helg så läses resultaten in närmast följande vardag, och om den sänds in senast 14.00 vardagar, så läses resultaten oftast in samma dag.
Resultatfil som innehåller fel remitteras till tävlingsarrrangör med begäran om ny och korrekt resultatfil.  

Lenex-filer innehåller mellantider, som simmarens hemmaförenings Octo administratör kan välja att registrera som personbästa eller anmälningstider. Sök upp tävlingen i Octo Statistik, därefter grenen och simmaren, klicka på mellantider (längst till höger på raden) och välj mellantid som ska registreras samt klicka på Spara, så är mellantiden registrerad.

Startsträckor i "godkända" lagkapper registreras automatiskt men startsträckor i mixedlagkapper godkänns inte av FINA och registreras därmed inte vid inläsning i Octo.

 

 

 
Våra sponsorer
Samarbetspartners