Vi simmar för barncancerfonden & deltar 26/9 i Swim of hope - Sponsra varfritt belopp du också !!! Klicka här för mer information om hur du kan bidra !!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Harnäs-Skutskär Simsällskap

Sponsorer sökes DM / JDM
2023-09-11 10:55

 

För att vi ska kunna erbjuda våra simmare att vara med och tävla på hemmaplan och i vårt närområde krävs det finansiering. När vi arrangerar tävlingar på hemmaplan har vi en del omkostnader som hyra av bassäng, mat till funktionärer, inhyrd datasupport, tävlingsutrustning m.m. Även om det till största del är ideella krafter som jobbar och att vi får in startavgifter så täcker det inte våra omkostnader och helst hade det varit önskvärt med ett överskott. Detta överskott går direkt till vår ungdomsverksamhet och gör att vi även kan åka på tävlingar som arrangeras i närområdet.

Vi söker därför sponsorer som tycker att simning och vår ungdomsverksamhet i Harnäs Skutskär SS är något att satsa på. Varje bidrag är bra stort som litet från privatpersoner eller företag allt tas tacksamt emot.

 

Anmälan sponsring DM/JDM i simning 21-22:a okt 2023

 

 

Mvh HSS sponsorkommitte 

 

 


Nyhetsarkiv
 
Våra sponsorer
Samarbetspartners