PS 🌞 Sommarsimkolan 2024 är fullbokad ✏️ Anmälan till hösterminen startar V 34 ✨
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Harnäs-Skutskär Simsällskap

💕 Swim of hope 2023 💕
2023-09-01 13:08

 

Vi kommer som vanligt att arrangera ”Swim of hope” och i år blir det den 26/9
på ordinarie träningstider.

 

Stöd Harnäs Skutskärs SS och Barncancerfonden.

Sponsra våra simmare i kampen för livet.

Idag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av forskningsprojekt inom barncancer i Sverige. Forskning som sker utan bidrag från stat, landsting eller kommuner. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra avtryck.

Sponsorsimmet Swim of Hope är ett sätt för Harnäs Skutskärs SS att knyta kontakt med företag och privatpersoner som vill hjälpa oss att utvecklas och stärka simningen i Gävle. Pengarna vi får in hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Genom att hjälpa Harnäs Skutskärs SS hjälper ni hundratals ungdomar att bli ännu duktigare simmare.

I Swim of Hope sponsrar du som företagare eller privatperson en simmare med valfri summa per meter som denne hinner simma under en timmes tid, alternativt med ett fast belopp. Av de in simmade pengarna går hälften till Barncancerfonden och hälften till Harnäs Skutskärs SS.

 

Är du intresserad av att vara med och sponsra ? hör av dig till oss : kanli@hss.nu 

 

 

 
Våra sponsorer
Samarbetspartners