OBS ! Anmälan till sommarsimskolan har startat - Välkommen med er anmälan !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Harnäs-Skutskär Simsällskap

Information om passerkort Fjärran
2019-02-01 15:08
Information om passerkort Fjärran: 

 

Vid varje terminsstart ska ALLA simmare ta med sitt passerkort & gå till receptionen på Fjärran (under deras öppettider) för att ange i vilken träningsgrupp man tillhör och få sitt passerkort förlängt och uppdaterat med denna träningstid. Passerkortets tider gäller 30 min före & efter träningstiden.

Om ni är nya och inte haft passerkort förut hos oss gör ni enligt följande:

Gå till kassa/reception och registrera dig i Fjärrans kassasystem(BRP), sedan får du ditt första kort gratis som aktiveras med era träningstider.

Om ni tappat bort ert passerkort gör ni enligt följande:

Gå till Kassa/receptionen och meddela detta och betala för ett nytt kort (50 kr) och be att få kortet aktiverat med era träningstider.

Föräldrar bör också ha ett kort om de vill följa med simmarna och kolla deras träning. Det kostar 25:- första gången sedan om de tappar bort kostar detta 50 :-

Information från fjärran höjder: Det är skärmförbjud i hela huset (förutom på andra sidan av caféteria), d.v.s. ingen får ta bild med mobil eller någon liknande, även ha med sig en dator/paddan. Vill man ha med sig mobil/padda osv då kan de gärna göra det på andra sidan av caféteria, där man sitter och väntar i  korridoren.

Kontakta kansli@hss.nu om ni har några frågor kring detta

Nyhetsarkiv
 
Våra sponsorer
Samarbetspartners